Csütörtök, 2018-11-15, 8:29 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Diós káposzta




Hozzávalók:
1 fej édeskáposzta
1 jó marék dió
2 evőkanál cukor
só, bors, őrölt kömény, ecet

Elkészítése:
Kevés olajra rárakjuk a cukrot és a diót együtt, karamellizáljuk, és rárakjuk az előre felcsíkozott sózott káposztát. A továbbiakban úgy járunk el, mint a lilakáposztánál.
Tálalás: gyümölcsös kacsacomb, dióskáposzta, burgonyakrokett



Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  November 2018  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0