Csütörtök, 2018-04-26, 2:45 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Almás palacsinta


Hozzávalók:
4 db alma
3 tojás
tej
liszt
vaj
csipet só
fahéj

Elkészítése:
Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, lereszeljük, és kevés vajon megdinszteljük. Palacsinta tésztát készítünk, és a tésztához hozzákeverjük a kihűlt almát, amibe előzőleg szórtunk egy kis őrölt fahéjat. A palacsintát vajon sütjük meg. Ez a palacsinta vastagabb, mint a hagyományos palacsinta, ezért tovább és kisebb lángon sütjük, mint a hagyományos, vékony palacsintát. Ha elkészült, darált cukrozott diót - amibe tettünk egy kis rumaromát és mazsolát - leforrázunk, diótölteléket készítünk belőle, és ezzel megtöltjük a palacsintát, végül feltekerjük.
Tálalás: vanília mártással



Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Április 2018  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0