Szerda, 2019-10-16, 10:57 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Székely bárányborda

Hozzávalók:
bárányborda
2-3 paprika
2 db paradicsom
4 db burgonya
5 fej vöröshagyma
fokhagyma, gondolatnyi őrölt kömény, só, bors és egy kevés fűszerpaprika
 
Elkészítése:
A báránybordát keresztben a bordáinál felvágjuk, megmossuk, és a levét lecsöpögtetjük. A vöröshagymával, paradicsommal, paprikával készítünk egy pörkölt alapot, rárakjuk a bordát, és ízesítésében, technikájában ugyanúgy járunk el, mintha pörköltet készítenénk. Ha a húsunk megpuhult, a hámozott burgonyát nagy cikkekre vágjuk, és ezt is hozzáadjuk a tokányhoz, amit puhulásig főzünk.
Tálalás: köretként túrós puliszka dukál hozzá!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Belépés
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 75
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0