Csütörtök, 2018-07-19, 6:59 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Fácánleves fás galuskával



Elkészítése:
A fácánlevest úgy kell főzni, mint bármely tyúkhúslevest, de a lábait kössük össze fehér cérnával, és úgy lassú tűzzön, csak épp gyöngyözve főzzük! Ha megvan, géz anyagon keresztül szűrjük le!

Fás galuska:
A fácánhúst leszedjük a csontról, és kétszer ledaráljuk. 0,10 cent vízből 0,10 dkg vajból, 0,10 dkg lisztből tűzhelyen készítünk egy masszát, amit a szakma PANÁDNAK hív. Teszünk bele sót, fehér borst, szerecsendiót, tojássárgát. Ezt összekeverjük, és tejszínhabbal lazítjuk. Magas szélű tepsibe, amit kifóliáztunk, habzsákból rózsákat nyomunk (hiányában gombócokat formázunk),alufóliával letakarjuk, és sütőben megpároljuk.


Ez az étel egy nemes étel, megérdemli a türelmet és a törődést.

JÓ ÉTVÁGYAT ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK !






Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Július 2018  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0