Péntek, 2018-01-19, 6:30 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Fácánleves fás galuskával



Elkészítése:
A fácánlevest úgy kell főzni, mint bármely tyúkhúslevest, de a lábait kössük össze fehér cérnával, és úgy lassú tűzzön, csak épp gyöngyözve főzzük! Ha megvan, géz anyagon keresztül szűrjük le!

Fás galuska:
A fácánhúst leszedjük a csontról, és kétszer ledaráljuk. 0,10 cent vízből 0,10 dkg vajból, 0,10 dkg lisztből tűzhelyen készítünk egy masszát, amit a szakma PANÁDNAK hív. Teszünk bele sót, fehér borst, szerecsendiót, tojássárgát. Ezt összekeverjük, és tejszínhabbal lazítjuk. Magas szélű tepsibe, amit kifóliáztunk, habzsákból rózsákat nyomunk (hiányában gombócokat formázunk),alufóliával letakarjuk, és sütőben megpároljuk.


Ez az étel egy nemes étel, megérdemli a türelmet és a törődést.

JÓ ÉTVÁGYAT ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK !






Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Január 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0