Péntek, 2018-01-19, 6:33 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Sült csirkecomb



Hozzávalók:


6-7 db egész, vagy darabolt csirkecomb (amennyi a sütőbe belefér)
2 fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
csirke fűszersó

Elkészítése:

A megmosott csirkét bedörzsöljük a fűszerrel, tepsibe helyezzük. A hagymát felszeleteljük, és a fokhagymával együtt rátesszük a csirkére. Aláöntünk kb. 4 dl vizet, és 210 °C-on alufóliával letakarva ~50 percig sütjük. Az alufóliát levéve (vigyázva nehogy a forró gőz megégessen!) még 10 percig sütjük, azután megfordítjuk a csirkéket, és további 10 percig sütjük. Ha elég puhának és ropogósnak tartjuk, kivesszük a csirkét, a hagymás szaftot külön tálban kínáljuk.




Elkészítési idő:
1 óra 30 perc, ebből ~70 perc a sütés

Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Január 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0