Vasárnap, 2024-05-05, 4:04 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénSült csirkecombHozzávalók: 6-7 db egész, vagy darabolt csirkecomb (amennyi a sütőbe belefér) 2 fej hagyma 2-3 gerezd fokhagyma csirke fűszersó Elkészítése: A megmosott csirkét bedörzsöljük a fűszerrel, tepsibe helyezzük. A hagymát felszeleteljük, és a fokhagymával együtt rátesszük a csirkére. Aláöntünk kb. 4 dl vizet, és 210 °C-on alufóliával letakarva ~50 percig sütjük. Az alufóliát levéve (vigyázva nehogy a forró gőz megégessen!) még 10 percig sütjük, azután megfordítjuk a csirkéket, és további 10 percig sütjük. Ha elég puhának és ropogósnak tartjuk, kivesszük a csirkét, a hagymás szaftot külön tálban kínáljuk. Elkészítési idő: 1 óra 30 perc, ebből ~70 perc a sütés Nyomtatás |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |