Vasárnap, 2017-12-17, 6:35 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Spárga krémleves



Hozzávalók:


1 üveg spárga
1 tömlős sajt (camping vagy hasonló, lehet zöldfűszeres is), vagy 2 dl főzőtejszín
1,5-2 l zöldségleves alap (leveskockából is készíthetünk)
10 dkg trappista, vagy edami sajt
bors, petrezselyemzöld


Elkészítése:

Spárgát feltesszük főni a leves alapban. Mikor megpuhult, összemixeljük kézi botmixerrel. Visszatesszük főni a tömlős sajttal, vagy tejszínnel, míg elolvad a sajt, illetve tejszínnél forrástól számított 2 percig. Ízlés szerint borsozhatjuk, tetejére petrezselyemzöldet tehetünk.
Tálaláskor tehetünk rá pirított kenyérkockát, levesgyöngyöt és reszelt sajtot.

Elkészítési idő:
40 perc


Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  December 2017  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0