Vasárnap, 2024-05-05, 6:36 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénSpárga krémlevesHozzávalók: 1 üveg spárga 1 tömlős sajt (camping vagy hasonló, lehet zöldfűszeres is), vagy 2 dl főzőtejszín 1,5-2 l zöldségleves alap (leveskockából is készíthetünk) 10 dkg trappista, vagy edami sajt bors, petrezselyemzöld Elkészítése: Spárgát feltesszük főni a leves
alapban. Mikor megpuhult, összemixeljük kézi botmixerrel. Visszatesszük
főni a tömlős sajttal, vagy tejszínnel, míg elolvad a sajt, illetve
tejszínnél forrástól számított 2 percig. Ízlés szerint borsozhatjuk,
tetejére petrezselyemzöldet tehetünk. Tálaláskor tehetünk rá pirított kenyérkockát, levesgyöngyöt és reszelt sajtot.Elkészítési idő: 40 perc Nyomtatás |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |