Vasárnap, 2024-05-05, 12:55 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénCsöröge- vagy forgácsfánk Hozzávalók: 4 tojássárga1 evőkanál rum 10 dkg cukor, csipet só fél zacskó sütőpor 1 dl tejföl reszelt citromhéj liszt, amennyit felvesz Elkészítés: Az alapanyagokat egy tálban annyi lisztel, amennyit felvesz összegyúrjuk középkemény tésztává. Lisztes deszkán kinyújtjuk 4 mm vastagra, derelyevágóval téglalap alakúra formázzuk, amit középen bevágunk. A tésztát félig a lyukon befordítjuk. Forró olajban kisütjük, vaníliás porcukorral megszórjuk. Baracklekvárral tálaljuk. Nyomtatás |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |