Vasárnap, 2018-06-24, 2:03 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Csöröge- vagy forgácsfánk


Hozzávalók:
4 tojássárga
1 evőkanál rum
10 dkg cukor, csipet só
fél zacskó sütőpor
1 dl tejföl reszelt citromhéj
liszt, amennyit felvesz

Elkészítés:
Az alapanyagokat egy tálban annyi lisztel, amennyit felvesz összegyúrjuk középkemény tésztává. Lisztes deszkán kinyújtjuk 4 mm vastagra, derelyevágóval téglalap alakúra formázzuk, amit középen bevágunk. A tésztát félig a lyukon befordítjuk. Forró olajban kisütjük, vaníliás porcukorral megszórjuk. Baracklekvárral tálaljuk.





Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Június 2018  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0