Szerda, 2019-10-16, 11:22 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Diós káposzta




Hozzávalók:
1 fej édeskáposzta
1 jó marék dió
2 evőkanál cukor
só, bors, őrölt kömény, ecet

Elkészítése:
Kevés olajra rárakjuk a cukrot és a diót együtt, karamellizáljuk, és rárakjuk az előre felcsíkozott sózott káposztát. A továbbiakban úgy járunk el, mint a lilakáposztánál.
Tálalás: gyümölcsös kacsacomb, diós káposzta, burgonyakrokett



Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 75
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0