Csütörtök, 2018-07-19, 7:01 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Kocsonya


Hozzávalók:
2 kg kocsonyahús (köröm, orr, fül, farok, fejhús, bőrök)
0,5 kg comb, tarja, csülök (ki mit szeret)
2-2 db sárgarépa, fehérrépa
1 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
só, bors

Elkészítés:
A kocsonyának valókat annyi vízben, hogy ellepje, feltesszük főni, csak gyöngyözzön! Habját leszedjük, hozzáadjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, lassú tűzön 5-6 órát főzzük. Mikor a hús leválik a csontról, leszűrjük. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy megdermed, akkor tegyünk a lébe 1 tasak zselatint. Húst kifilézzük, tányérokba osztjuk (aki szereti a bőröket, akkor azt is teszünk a tányérokba), és leöntjük a lével.
Tálaláskor friss kenyeret és tormát kínálunk hozzá.

Elkészítési idő: ~ 7 óra



Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Július 2018  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0