Vasárnap, 2024-05-05, 5:15 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénKocsonyaHozzávalók: 2 kg kocsonyahús (köröm, orr, fül, farok, fejhús, bőrök) 0,5 kg comb, tarja, csülök (ki mit szeret) 2-2 db sárgarépa, fehérrépa 1 db vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma só, bors Elkészítés: A kocsonyának valókat annyi vízben, hogy ellepje, feltesszük főni, csak gyöngyözzön! Habját leszedjük, hozzáadjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, lassú tűzön 5-6 órát főzzük. Mikor a hús leválik a csontról, leszűrjük. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy megdermed, akkor tegyünk a lébe 1 tasak zselatint. Húst kifilézzük, tányérokba osztjuk (aki szereti a bőröket, akkor azt is teszünk a tányérokba), és leöntjük a lével. Tálaláskor friss kenyeret és tormát kínálunk hozzá.Elkészítési idő: ~ 7 óra Nyomtatás |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |