Szombat, 2018-01-20, 3:31 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Milánói spagetti


Hozzávalók:
20 dkg sonka
20 dkg gomba
1 kis doboz sűrített paradicsom
10 dkg császárszalonna
só, bors, bazsalikom, oregánó
1 kiskanál cukor

Elkészítése:
A vöröshagymát  meghámozzuk,  apró kockára vágjuk, és egy mélyebb serpenyőben a szeletelt, darabokra vágott császárszalonnával megpirítjuk. Rárakjuk a szeletelt gombát, és a levét elpárologtatjuk. Hozzáadjuk a csíkozott sonkát és a sűrített paradicsomot. (és itt a lényeg! A milánói lelke a paradicsom visszapirításon van. A paradicsomot többször vissza kell pirítani, mégpedig úgy, hogy mikor a paradicsom már nagyon pirul, akkor egy pici vizet öntünk rá. Ezt többször megismételjük, hogy pörzs ízt kapjunk.) Közben rárakjuk a fűszereket, és a cukrot is és készre főzzük. A főtt spagettivel összekeverjük, reszelt sajttal tálaljuk.









Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Január 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0