Vasárnap, 2024-05-05, 10:35 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénMilánói spagettiHozzávalók: 20 dkg sonka 20 dkg gomba 1 kis doboz sűrített paradicsom 10 dkg császárszalonna só, bors, bazsalikom, oregánó 1 kiskanál cukor Elkészítése: A
vöröshagymát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és egy mélyebb
serpenyőben a szeletelt, darabokra vágott császárszalonnával megpirítjuk. Rárakjuk a szeletelt gombát, és a levét
elpárologtatjuk. Hozzáadjuk a csíkozott sonkát és a sűrített
paradicsomot. (és itt a lényeg! A milánói lelke a paradicsom
visszapirításon van. A paradicsomot többször vissza kell pirítani,
mégpedig úgy, hogy mikor a paradicsom már nagyon pirul, akkor egy pici
vizet öntünk rá. Ezt többször megismételjük, hogy pörzs ízt
kapjunk.) Közben rárakjuk a fűszereket, és a cukrot is és készre főzzük. A
főtt spagettivel összekeverjük, reszelt sajttal tálaljuk. Nyomtatás |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |