Csütörtök, 2018-04-26, 3:02 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Igazi vasalt csirke


Hozzávalók:
egy egész csirke
só, bors, olaj, fokhagyma

Elkészítése:
A csirkét a gerincénél hosszában ketté vágjuk, befűszerezzük, és hagyjuk egy félórát pihenni. Nagy serpenyőbe öntünk fél deci olajat, és a csirkét a bőrös részével lefelé ráfektetjük. Rárakjuk a 3-4 gerezd fokhagymát, és rárakunk egy másik, de picivel kisebb serpenyőt, és a nagyitól örökölt régi, szenes vasalót (megnyomatjuk, ettől vasalt). Nagyon lassú tűzzön sütjük, amíg szép piros lesz, majd megfordítjuk, és a másik felét is sütjük még legalább 40 percig.
Tálalás: karikaburgonyával


Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Április 2018  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0