Kedd, 2017-10-17, 11:14 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Hamisítatlan bográcsos halászlé



Hozzávalók:
1,8 kg vegyes hal
3, 4 nagy fej hagyma
2 db zöld paprika
1 db paradicsom
fűszerpaprika
só és bors

Elkészítése:
A halat megtisztítjuk, a húsát lefejtjük, és keresztben 3-4 centis kockára vágjuk. A halbelsőséggel együtt megmossuk, felhasználásig a hűtőbe rakjuk. A hal többi részét is megmossuk, és a szeletelt vöröshagymával együtt felrakjuk főni. Beletesszük a paprikát, a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk lassú tűzön legalább 2 órát főni. Az elfőtt levet közben pótoljuk. Amikor a csontok már szétfőttek, a levest átpasszírozzuk. Az így kapott hallét visszatesszük a tűzre, és amikor a lé tetejére feljön a halzsír, akkor szórjuk meg paprikával (mert a paprika színe zsírban oldódik). Ha a leves felforrt, és a paprika is kiadta a színét, akkor beletesszük a hal húsát, és a belsőséget, még 10 perc és kész a halászlé.
JÓ ÉTVÁGYAT!


Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Október 2017  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 69
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0