Vasárnap, 2024-05-05, 10:01 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénRizsgombócHozzávalók: 25 dkg rizs 10 dkg reszelt sajt vagy apróra vágott gomba 2 db tojás petrezselyem só, bors zsemlemorzsa olaj Elkészítés: A mosott rizst kis olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd fél liter vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Ha megfőtt, összedolgozzuk a petrezselyemmel, sajttal, vagy gombával, tojásokkal. Vizes kézzel gombócokat formázunk, morzsában meghempergetjük, és bő olajban aranybarnára sütjük. (ne legyen vizes a gombóc, mikor sütjük, mert megégethetjük magunkat!) Nyomtatás |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |