Péntek, 2018-01-19, 6:32 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Fűszeres szűzérme



Hozzávalók:
2 db szűzérme
só, bors, majoranna, 1-1,5 dl szójaolaj
1 púpozott evőkanál liszt

Elkészítése:
Szűzérmét szójaolajjal meglocsoljuk, hűtőbe tesszük egy órára, közben megfordítgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, majorannát teszünk rá, majd 210 °C-on (légkeverésnél 190°C-on) 25 percig sütjük (lefedés nélkül). Míg elkészítjük a mártás, addig letakarva pihentetjük. A kisült hús alatti pecsenyelét 2,5-3 dl vízzel fellazítjuk, és felforraljuk,. Hozzáadunk 1 púpozott evőkanál vízzel elkevert lisztet, és ezzel is forraljuk 2 percig. A húst szeleteljük, és a mártással nyakonöntve tálaljuk.


Elkészítési idő: 2 óra ( 25 perc a sütés, 1 óra a marinírozás)

Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Január 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0