Vasárnap, 2024-05-05, 4:22 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénFűszeres szűzérmeHozzávalók: 2 db szűzérme só, bors, majoranna, 1-1,5 dl szójaolaj 1 púpozott evőkanál liszt Elkészítése: Szűzérmét szójaolajjal meglocsoljuk, hűtőbe tesszük egy órára, közben megfordítgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, majorannát teszünk rá, majd 210 °C-on (légkeverésnél 190°C-on) 25 percig sütjük (lefedés nélkül). Míg elkészítjük a mártás, addig letakarva pihentetjük. A kisült hús alatti pecsenyelét 2,5-3 dl vízzel fellazítjuk, és felforraljuk,. Hozzáadunk 1 púpozott evőkanál vízzel elkevert lisztet, és ezzel is forraljuk 2 percig. A húst szeleteljük, és a mártással nyakonöntve tálaljuk.
Elkészítési idő: 2 óra ( 25 perc a sütés, 1 óra a marinírozás) |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |