Péntek, 2018-12-14, 4:46 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Tárkonyos pityókaleves

Hozzávalók:
füstölt csülök
egy marék rizs
3-4 szem burgonya
só, bors, csipet paprika, egy szál tárkony és ízlés szerinti ecet
 
 
Elkészítése:
A csülköt felkockázzuk, és feltesszük főni. Mikor a csülök megpuhult, hozzáadjuk a rizst, az apróra vágott tárkonyt, borst és ha kell sót. Ha a rizs is megfőtt, akkor jöhet bele a kockára vágott burgonya. Míg fő a levesünk, elkészítjük a rántást: egy fej apróra vágott vöröshagymából, 1 kanál lisztből és annyi olajból, amennyit felvesz. Ha a rántásunk megpirult, a tűzhelyről félrevesszük, és hozzáadjuk a paprikát. Levesünk kész, hozzáadjuk a rántást, kiforraljuk, és ecettel utánaízesítünk.
Tálalás: egy kanál tejföllel dúsítjuk.
 
Jó Étvágyat!  
 
Belépés
Naptár
«  December 2018  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 73
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0