Vasárnap, 2024-05-05, 1:37 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénPadlizsánkrémHozzávalók: 3 db közepes nagyságú padlizsán 2 db tojássárga 1 kisebb vöröshagyma só, bors, 3 cikk fokhagyma Elkészítése: A padlizsánokat alufóliával bélelt serpenyőben szép feketére sütjük. Nem kell megijedni a feketétől, mert ettől lesz kellemesen füstölt ízű a padlizsán. Mikor a padlizsán minden oldala megsült, hagyjuk kihűlni, és utána meghámozzuk, lehúzzuk a fekete héját. A tojássárgájából, az olajból majonézt csinálunk, teszünk hozzá egy kiskanál mustárt, csipet sót és egy csepp citromlét. A padlizsánokat lehetőség szerint fakéssel vagy hasonló fakanállal minél apróbbra, krémesre aprózzuk össze, majd ha megvagyunk, keverjük ki a majonézzel. Igény szerint tehetünk bele fokhagymát és vöröshagymát apróra vágva. |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |