Péntek, 2017-11-24, 10:58 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Padlizsánkrém


Hozzávalók:
3 db közepes nagyságú padlizsán
2 db tojássárga
1 kisebb vöröshagyma
só, bors, 3 cikk fokhagyma

Elkészítése:
A padlizsánokat alufóliával bélelt serpenyőben szép feketére sütjük. Nem kell megijedni a feketétől, mert ettől lesz kellemesen füstölt ízű a padlizsán.

Mikor a padlizsán minden oldala megsült, hagyjuk kihűlni, és utána meghámozzuk, lehúzzuk a fekete héját.
A tojássárgájából, az olajból majonézt csinálunk, teszünk hozzá egy kiskanál mustárt, csipet só
t és egy csepp citromlét. A padlizsánokat lehetőség szerint fakéssel vagy hasonló fakanállal minél apróbbra, krémesre aprózzuk össze, majd ha megvagyunk, keverjük ki a majonézzel. Igény szerint tehetünk bele fokhagymát és vöröshagymát apróra vágva.


Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  November 2017  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 70
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0