Szerda, 2019-10-16, 10:35 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Hagyományőrző karácsonyi falatok

Liba töpörtyű


Hozzávalók:
2 kg libaháj
1 fej hagyma
1 fej fokhagyma

Elkészítése:
A hájat összevágjuk 5-6 cm kockákra, beletesszük egy lábosba, és annyi vizet öntünk rá, hogy épp ellepje. Beletesszük a hagymát és a fokhagymát,hagyjuk a levét elfőni. Mikor nincs rajta víz, csak zsír, a tüzet levesszük a legkisebb lángra, és lassú sütés mellett szép barnára, ropogósra sütjük. (A töpörtyű akkor jó ha azt érezzük keverés közben, hogy száraz és kemény). Szűrővel kivesszük, és áttesszük egy másik szűrőbe, és most sózzuk.
Jó étvágyat!




Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 75
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0