Péntek, 2018-12-14, 3:52 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Hagyományőrző karácsonyi falatok

Liba töpörtyű


Hozzávalók:
2 kg libaháj
1 fej hagyma
1 fej fokhagyma

Elkészítése:
A hájat összevágjuk 5-6 cm kockákra, beletesszük egy lábosba, és annyi vizet öntünk rá, hogy épp ellepje. Beletesszük a hagymát és a fokhagymát,hagyjuk a levét elfőni. Mikor nincs rajta víz, csak zsír, a tüzet levesszük a legkisebb lángra, és lassú sütés mellett szép barnára, ropogósra sütjük. (A töpörtyű akkor jó ha azt érezzük keverés közben, hogy száraz és kemény). Szűrővel kivesszük, és áttesszük egy másik szűrőbe, és most sózzuk.
Jó étvágyat!




Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  December 2018  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 73
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0