Szombat, 2018-01-20, 3:33 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Hagyományőrző karácsonyi falatok

Liba töpörtyű


Hozzávalók:
2 kg libaháj
1 fej hagyma
1 fej fokhagyma

Elkészítése:
A hájat összevágjuk 5-6 cm kockákra, beletesszük egy lábosba, és annyi vizet öntünk rá, hogy épp ellepje. Beletesszük a hagymát és a fokhagymát,hagyjuk a levét elfőni. Mikor nincs rajta víz, csak zsír, a tüzet levesszük a legkisebb lángra, és lassú sütés mellett szép barnára, ropogósra sütjük. (A töpörtyű akkor jó ha azt érezzük keverés közben, hogy száraz és kemény). Szűrővel kivesszük, és áttesszük egy másik szűrőbe, és most sózzuk.
Jó étvágyat!




Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Január 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0