Ehető bögrés csokoládédísz
Hozzávalók:
1 tábla fehércsokoládé
1 tábla tejcsokoládé
pálcika
cukorkák
bögre
A csokoládékat külön-külön megolvasztjuk. Sütőpapírra teszünk pálcikát, mely köré és rá öntünk "csokipacákat", amiket meleg kiskanállal elkenegetünk a kívánt formákra, pl.: virág, karácsonyfa, csengettyű, pillangó, hóember...
Az ellenkező színű csokoládékkal díszítjük, pl. virágok közepét, fenyőfára gyertyát, csengettyűre mintát. Ügyeljünk arra, hogy a pálcikánk jól hozzá tudjon tapadni a csokoládéhoz! Díszíthetjük még tortagyönggyel, színes dekorcukorkákkal.
Hideg helyen megdermesztjük, majd óvatosan lefejtjük a sütőpapírról.
Bögrét kibélelünk cukorral, és belehelyezzük a pálcás csokinkat.Az ellenkező színű csokoládékkal díszítjük, pl. virágok közepét, fenyőfára gyertyát, csengettyűre mintát. Ügyeljünk arra, hogy a pálcikánk jól hozzá tudjon tapadni a csokoládéhoz! Díszíthetjük még tortagyönggyel, színes dekorcukorkákkal.
Hideg helyen megdermesztjük, majd óvatosan lefejtjük a sütőpapírról.
Nyomtatás