Csütörtök, 2018-07-19, 7:08 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Koszorú fánk

Kelt tésztát készítünk, kinyújtjuk 1 cm vastagra, és az előre bekevert kakaó, cukor és olvasztott vaj keverékével megkenjük a tészta közepét. Majd középre hajtjuk a tészta bal szélét, és utána a jobb szélét is. Ezután a tésztát kb. 5 cm átmérőjű tésztává nyújtjuk úgy, hogy felemeljük a deszkáról, és kézzel nyújtjuk a levegőben. Ezután bő, forró olajba csiga formába tesszük bele az edénybe. Ha megsült az egyik oldala finoman, csipesszel megfordítjuk. Ha megvan, kiszedjük egy tál papírra, és meghintjük porcukorral. Ha már kihűlt, akkor vágjuk fel karikára.
Igen kellemes és különleges sütemény!
Jó étvágyat kívánunk hozzá !


Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Július 2018  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0