Vasárnap, 2024-05-05, 10:41 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Koszorú fánk

Kelt tésztát készítünk, kinyújtjuk 1 cm vastagra, és az előre bekevert kakaó, cukor és olvasztott vaj keverékével megkenjük a tészta közepét. Majd középre hajtjuk a tészta bal szélét, és utána a jobb szélét is. Ezután a tésztát kb. 5 cm átmérőjű tésztává nyújtjuk úgy, hogy felemeljük a deszkáról, és kézzel nyújtjuk a levegőben. Ezután bő, forró olajba csiga formába tesszük bele az edénybe. Ha megsült az egyik oldala finoman, csipesszel megfordítjuk. Ha megvan, kiszedjük egy tál papírra, és meghintjük porcukorral. Ha már kihűlt, akkor vágjuk fel karikára.
Igen kellemes és különleges sütemény!
Jó étvágyat kívánunk hozzá !


Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 82
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0