Vasárnap, 2018-06-24, 2:04 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Újévi malac kemencében sütve


Hozzávalók:
malac
só, bors, majoranna
szalonna
sör

Elkészítése:
Elkészítés előtt egy nappal a malac belsejét sózzuk, borsozzuk, és majorannával is megszórjuk (bélszag miatt). Vigyázzunk, hogy mikor sózzuk a bőrére ne kerüljön a sóból, mert a malac bőre felhólyagzik, és esztétikailag nem lesz olyan étvágygerjesztő. A kemencét úgy kb. 2 órán át tüzeljük, és utána a szenet kihúzva készen áll a malac sütésére. A malac fülét bekenjük szalonnával, farkát és az orrát fóliába tekerjük, és betoljuk a kemencébe. A malacot kb. 10 percenként sörbe mártott szalonnával kenegetjük, míg szép pirosra nemsül.
 

Tálalás: hagymás tört burgonya, párolt lila káposzta

Jó étvágyat és Boldog Új Évet kíván a "Szakácsod leszek!" csapata!




Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Június 2018  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0