Vasárnap, 2024-11-24, 2:33 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Borjúragu leves


Hozzávalók:
60 dkg borjúhús
20-20 dkg gomba, zöldbab, zöldborsó, karfiol
2 db sárgarépa
4 evőkanál liszt
4 evőkanál margarin
2 l marhahúsleves (leveskockából)
petrezselyem, bors

Elkészítése:

Nagy edényben (~6 l-es) margarint felforrósítjuk, lisztet világosra pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst, és felöntjük a levessel, majd lefedve félpuhára főzzük. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük, illetve felvagdaljuk, karfiolt rózsáira szedjük. Hozzáadjuk a leveshez, borsozzuk, puhára főzzük, petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő:
3-4 óra




Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  November 2024  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 82
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0