Vasárnap, 2024-05-05, 10:46 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénBorjúragu levesHozzávalók: 60 dkg borjúhús 20-20 dkg gomba, zöldbab, zöldborsó, karfiol 2 db sárgarépa 4 evőkanál liszt 4 evőkanál margarin 2 l marhahúsleves (leveskockából) petrezselyem, bors Elkészítése: Nagy edényben (~6 l-es) margarint felforrósítjuk, lisztet világosra pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst, és felöntjük a levessel, majd lefedve félpuhára főzzük. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük, illetve felvagdaljuk, karfiolt rózsáira szedjük. Hozzáadjuk a leveshez, borsozzuk, puhára főzzük, petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Nyomtatás
Elkészítési idő: 3-4 óra |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |