Borjúragu leves
Hozzávalók:
60 dkg borjúhús
20-20 dkg gomba, zöldbab, zöldborsó, karfiol
2 db sárgarépa
4 evőkanál liszt
4 evőkanál margarin
2 l marhahúsleves (leveskockából)
petrezselyem, bors
Elkészítése:
Nagy edényben (~6 l-es) margarint felforrósítjuk, lisztet világosra pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst, és felöntjük a levessel, majd lefedve félpuhára főzzük. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük, illetve felvagdaljuk, karfiolt rózsáira szedjük. Hozzáadjuk a leveshez, borsozzuk, puhára főzzük, petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő:
3-4 óra
Nyomtatás
Elkészítési idő:
3-4 óra