Csütörtök, 2025-07-31, 1:20 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Borjúragu leves


Hozzávalók:
60 dkg borjúhús
20-20 dkg gomba, zöldbab, zöldborsó, karfiol
2 db sárgarépa
4 evőkanál liszt
4 evőkanál margarin
2 l marhahúsleves (leveskockából)
petrezselyem, bors

Elkészítése:

Nagy edényben (~6 l-es) margarint felforrósítjuk, lisztet világosra pirítjuk, beletesszük a felkockázott húst, és felöntjük a levessel, majd lefedve félpuhára főzzük. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük, illetve felvagdaljuk, karfiolt rózsáira szedjük. Hozzáadjuk a leveshez, borsozzuk, puhára főzzük, petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő:
3-4 óra




Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Július 2025  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 82
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 15
    Vendégek: 15
    Felhasználók: 0