Nyomtatás
Hideg- és meleg előételek
Csabai töltött karaj
Francia saláta
Füstölt marhanyelv
Görög saláta
Juhtúróval töltött gombafejek rántva
Halpástétom
Karfiolkrém, paradicsom, magos pirítós
Kaszinótojás
Kőrözöttes paprika
Libamáj zsírjában sütve hagymasalátával
Libamájpástétom
Libamájas bazsalikomos leves fokhagymás pirítóssal
Libamájjal töltött gombafejek rántva
Padlizsánkrém paradicsomba töltve
Sonkatekercs
Strassburgi tojás
Svéd gombasaláta
Tatárbeefsteak
Vajastésztában sült csülök
Levesek
Aszalt szilvaleves füstölt hússal
Borleves fagyival
Bazsalikomos sütőtökleves
Brokkoli krémleves
Csirke raguleves
Fácánleves
Fokhagymás krémleves
Francia hagymaleves
Gulyásleves
Gyümölcsleves (idény szerint)
Halászlé
Halraguleves
Húsleves gazdagon
Korpás csibeleves húsgombóccal
Libaleves
Nyírségi gombócleves
Orjaleves
Palócleves
Rókagomba krémleves gyöngytésztával
Salátaleves
Szarvas raguleves
Szarvas krémleves húsos batyuval
Újházy tyúkhúsleves kívánság szerint
Zeller krémleves
Főételek
Szárnyas és libamáj ételek
Aszalt szilvás, mandulás kacsacomb
Baconos csirkemell
Barackkal, füstölt sajttal töltött jércemell
Bundázott, fordított csirkecomb
Csirkepaprikás
Egészben sült csirke gyümölcsökkel
Kacsasült
Kapros pulykamell
Libacomb sütve
Libacomb töltve
Libamáj szeletek Lyoni hagymával
Mézes csirkefalatkák
Őszibarackkal, füstölt sajttal töltött jércemell
Pirított csirkemáj
Rántott, fordított csirkecomb
Szezámmagos pulykamell
Töltött libamell
Főételek
Sertéshús ételek
Bakonyi sertésszelet
Brassói aprópecsenye
Csáky rostélyos
Fokhagymás sertéssült
Kolozsvári töltöttkáposzta
Magyaros sertésjava
Óvári sertésszelet
Rablóhús
Ropogós malacsült hordós káposztával
Sertéssült
Töltött dagadó
Vad ételek
Őz ragu áfonyával, gyümölccsel
Szarvaspörkölt áfonyával
Tűzdelt őzfilé áfonyával
Ürü és bárányhús ételek
Bárány érmék párizsiasan
Báránypaprikás
Birka pörkölt
Birkasült pecsenyelében tálalva
Főételek
Marha- és borjúhús ételek
Bécsi szelet
Borjúbecsinált kelvirággal
Borjúérmék magyarosan
Borjúszelet libamájjal töltve
Borjúérmék Kedvessy módra
Borjújava módra
Borjúpaprikás
Budapest bélszín java
Hátszín egészben, pikánsan sütve
Vadasmarha zsemlegombóccal
Wellington bélszín
Wellington szűz
Halak
Fogas rántva
Fogas sörtésztában sütve
Harcsapaprikás
Orly fogas
Köretek
Burgonya püré
Burgonyasaláta
Csőben sült karfiol
Fűszeres burgonya
Galuska
Hagymás törtburgonya
Káposztás tészta
Kemencés burgonya
Krokett
Krumplistészta
Majonézes burgonya
Párolt káposzta
Párolt rizs
Párolt zöldség
Petrezselymes burgonya
Pomdusche, hercegnő burgonya
Rántott zöldség
Rizi-bizi
Röszti burgonya
Sztrapacska
Sült zöldség
Tojásos rizs
Túróscsusza pirítva
Zöldséges rizs
Zsemlegombóc
Saláták
Csemegeuborka
Hagymasaláta
Káposztasaláta
Paprikasaláta
Paradicsomsaláta
Sült paprika
Uborkasaláta
Desszertek
Almáslepény
Almásrétes
Barackos gombóc vaníliamártással
Francia túróspalacsinta
Gesztenyés palacsinta
Görögdinnye konyakosfagyival (idény)
Gyümölcsös rizs áfonyamártással
Kapros túróslepény
Karamelizált körte csokikehelyben
Rákóczi túróslepény
Somlói galuska
Tiramisu
Vargabéles
Nyomtatás