Vasárnap, 2018-10-21, 3:31 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Sertés szűz töltve, tekerve, búbos kemencében sütve


Hozzávalók:
sertés szűz
kolbászhús
8 db füstölt tarja
hegyes, zöld paprika

Elkészítése:
A húst hosszában elvágjuk, csinálunk egy nyitott szeletett, amit klopfolóval szép nagyra kilazítunk, sózzuk és borsozzuk. A húsra rátesszük a füstölt tarját, erre ráhelyezzük a kolbászhúst, majd erre rátesszük a kicsumázott, erejétől megtisztított, és platnin megsült paprikát, és szorosan feltekerjük. Alufóliába tekerve, zsiradék nélkül, hőálló edényben (sütőben) megsütjük, kb. 40 perc alatt készre sül.

Tálalás: Melegen krumplipürével és uborka salátával tálaljuk.
            Hidegen svédasztalon, zelleres burgonyasalátával tálaljuk.



Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Október 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0