Csütörtök, 2018-04-26, 2:58 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Sertés szűz töltve, tekerve, búbos kemencében sütve


Hozzávalók:
sertés szűz
kolbászhús
8 db füstölt tarja
hegyes, zöld paprika

Elkészítése:
A húst hosszában elvágjuk, csinálunk egy nyitott szeletett, amit klopfolóval szép nagyra kilazítunk, sózzuk és borsozzuk. A húsra rátesszük a füstölt tarját, erre ráhelyezzük a kolbászhúst, majd erre rátesszük a kicsumázott, erejétől megtisztított, és platnin megsült paprikát, és szorosan feltekerjük. Alufóliába tekerve, zsiradék nélkül, hőálló edényben (sütőben) megsütjük, kb. 40 perc alatt készre sül.

Tálalás: Melegen krumplipürével és uborka salátával tálaljuk.
            Hidegen svédasztalon, zelleres burgonyasalátával tálaljuk.



Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Április 2018  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0