Vasárnap, 2024-05-05, 12:09 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénSertés szűz töltve, tekerve, búbos kemencében sütveHozzávalók: sertés szűz kolbászhús 8 db füstölt tarja hegyes, zöld paprika Elkészítése: A
húst hosszában elvágjuk, csinálunk egy nyitott szeletett, amit
klopfolóval szép nagyra kilazítunk, sózzuk és borsozzuk. A húsra
rátesszük a füstölt tarját, erre ráhelyezzük a kolbászhúst, majd erre
rátesszük a kicsumázott, erejétől megtisztított, és platnin megsült
paprikát, és szorosan feltekerjük. Alufóliába tekerve, zsiradék
nélkül, hőálló edényben (sütőben) megsütjük, kb. 40 perc alatt készre sül. Tálalás: Melegen krumplipürével és uborka salátával tálaljuk. Hidegen svédasztalon, zelleres burgonyasalátával tálaljuk. Nyomtatás |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2024 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |