Péntek, 2018-12-14, 3:52 AM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Lúd töltve (erdélyi étel)

 
Hozzávalók:
50 dkg sertés darálthús
só, bors, 1 fej fokhagyma
4 db liba comb
1 db alma,
zsír, paprika és 1 db paradicsom
 
Elkészítése:
A darálthúsból kolbászhúst készítünk, amibe teszünk sót, borst és rengeteg zúzott fokhagymát. Ezt a keveréket betöltjük a libacomb bőre alá, hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük, és tepsibe helyezzük. Rárakjuk a zsírt, a kockázott almát, a paprikát és a paradicsomot. Szép piros, ropogósra sütjük.
Tálalás: párolt-,  székelykáposzta és reszelt pityóka.
 
Jó Étvágyat!         



Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  December 2018  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 73
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0