Vasárnap, 2018-10-21, 3:31 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Hízott libamáj egészben sütve



˝LIBAMÁJ, KACSA MÁJ
LIBAMÁJ, KACSAMÁJ
DE JÓ LENNE BELŐLE EGY DARAB MÁJ˝

A libamájat óvatosan besózzuk, borsozzuk, félre rakjuk pihenni. A libazsírt egy edényben felrakjuk olvadni (annyi zsírt kell számolni, hogy ha megolvad, a májat ellepje).
Ha a zsír már meleg, de nem forró, belerakunk 1-2 fej hámozott vöröshagymát, 1-2fej fokhagymát (nem kell hámozni csak mosni), nyugodtan süssük benne a hagymát, fokhagymát 5-8 percig, és ha forró a zsír, belehelyezzük óvatosan a májat. A zsírban sütjük kb. 15 percig. VIGYÁZZUNK, hogy az olaj olyan meleg legyen, mintha töltött rántott húsi lenne, mert ha nem eléggé meleg, akkor nagyon
sokat veszít a súlyából, és már nem éri meg foglalkozni vele... Mikor megsült, lapát kanállal kiszedjük egy hőálló edénybe, és rámerünk a zsírjából annyit, hogy ellepje. Saját zsírjába hagyjuk kihűlni.






Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  Október 2018  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0