Fűzött-szárított gyümölcsdísz

Almát, narancsot 3 mm vastagra vágjuk, szárítjuk (sütőben 60°C-on 5-6 órát, radiátoron száradásig). Hímzőcérnára fűzzük, díszíthetjük masnival, fahéjjal, tobozzal, végül illatozzuk.
Nyomtatás
![]() |
Csütörtök, 2025-07-31, 1:14 PM
Üdvözöllek Vendég Szakácsa leszek Budapesten és környékénFűzött-szárított gyümölcsdísz ![]() Almát, narancsot 3 mm vastagra vágjuk, szárítjuk (sütőben 60°C-on 5-6 órát, radiátoron száradásig). Hímzőcérnára fűzzük, díszíthetjük masnival, fahéjjal, tobozzal, végül illatozzuk. Nyomtatás |
![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Copyright MyCorp © 2025 Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz |