Csütörtök, 2018-11-15, 8:40 PM
Üdvözöllek Vendég

Szakácsa leszek Budapesten és környékén


Betyár lepény

Hozzávalók:
0,50 kg liszt
egy csomag szárított élesztő
2 dl víz
egy csipet cukor
 
Feltétnek:
20 dkg juhtúró
3 dl tejföl
20 dkg kolozsvári szalonna
egy csomag újhagyma
só, bors, és pár szál apróra vágott fokhagymazöld
 
Elkészítése:
Az alapanyagokból kenyértésztát készítünk. Ha felkelt, kinyújtjuk, és kikent, lisztezett tepsibe tesszük. A feltétet összekeverjük a megadott hozzávalókkal, amibe természetesen az újhagymát is apróra vágva teszünk bele. A masszát rátesszük a tésztára, elsimítjuk, és ezután tesszük rá a kockára vágott szalonnát. 160-170°C fokos sütőben úgy 30 perc alatt készre sütjük. (ha kemencében sütjük, kb. 2 óra tüzelés kell neki)
 
Jó étvágyat!
 
 
 
 
  
 
 
 
Nyomtatás
Belépés
Naptár
«  November 2018  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 71
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0